Medlemskap

Innmelding i NGF og oppdatering av medlemsinfo

Foreningen setter stor pris på å motta nye innmeldinger samt oppdatering av medlemsinfo via dette nettskjemaet.


Hvorfor bli medlem i Norsk Geofysisk Forening?

Norsk Geofysisk Forening er åpen for alle med arbeidsfelt innen geofysiske fag. Vil du bli medlem i Norsk Geofysisk Forening, så fyll ut opplysningene i et eget skjema. Medlemskap i European Geophysical Union (EGU) er inkludert i kontingenten hvis ønskelig.

Medlemskap i NGF gir enestående muligheter til å bli kjent med et vidt spektrum av faglige aktiviteter innen norsk geofysikk. Den faglige og sosiale kontakt med kolleger innen eget og andres spesialfelt gir stimulans og fremmer den tverrfaglige virksomhet og forståelse. Vi er avhengige av dette for effektiv utnyttelse av våre faglige og menneskelige ressurser.

Medlemmene er faglig gruppert i de geofysiske disipliner som tilsvarer de geofysiske assosiasjoner under den Internasjonale Union for Geodesi og Geofysikk (IUGG). Medlemmene innen hver gruppe kan stemme på representanter fra sitt fagområde til den Nasjonale Komite for Geodesi og Geofysikk (NKGG) som er de norske representanter i IUGG.

NB! Styret setter stor pris på tilbakemelding om adresseendring, e-postendring, utmeldelse o.l., og bruk gjerne det samme skjema som for innmelding.

Kontingent:
kr. 400,- pr. år ordinær medlemskap
kr. 300,- pr. år student og phD
kr. 300,- pr. år pensjonist

Comments are closed.